Pengikut

Isnin, 18 Mei 2015

Sambungan Schizophrenia / Skizofrenia Part 2

Dua minggu sesudah itu...





Kami pun bertemu...
setelah Haris membuat temu janji
dua hari sebelum kedatanganya
Rina... ( Bukan nama sebenarnya )
kecil molek orangnya
manis dengan lesong pipit di pipi kananya
berkulit sawo matang
dari gerak geri dan gayanya
tidak di nafikan mereka berdua
saling sayang menyayangi.





Dari jabat salam yang pertama
bonda cuba merenung kedalam matanya
memang dia agak gementar
tanganya sejuk berpeluh di dalam gengaman





Setelah bercerita lebih kurang
Haris mohon diri untuk bertemu kawan
ini sudah pun dirangcang
kerana atas permintaan Rina
dia meminta untuk menceritakan segalanya
dengan syarat...
tanpa Haris bersama...





" Setelah itu terserahlah pada bonda untuk beri tahu abang Haris..."





Pinta Rina di talefone
sewaktu Haris membuat temu janji..





" Saya takut dan MALU..."  Tambahnya










                                                      (  Sekedar gambar hiasan )







Rina anak yatim
ayahnya meninggal ketika usianya 13 tahun
ada 5 orang adik beradik dia anak sulung
di usia 17 tahun ibunya telah menyerahkan Rina
kepada kakaknya ( Ibu saudaranya )
yang tinggal di Melaka untuk berkerja
menjadi pembantu rumahnya
ibu saudaranya memiliki kedai makan
mempunyai 3 orang anak lelaki
yang berusia 20 tahun ke 25 tahun
suaminya juga sudah meninggal dunia
dengan ini Rina dapat membantu ibunya
menapung perbelanjaan sekolah adik - adiknya.





Suatu hari ketika Rina bersendirian
di rumah ibu saudaranya...
anak- anak lelaki ibu saudaranya ( sepupu2nya )
balik kerumah, mereka bertiga telah berpakat
untuk melakukan sesuatu...
Rina tidak berdaya untuk membantah
apatah lagi melawan dengan kudrat gadis 17 tahun
ketiga-tiganya telah memegang Rina
memaksa Rina untuk melakukan sex oral
dengan cara bergilir - gilir
dari sinilah Rina di paksa menelan air mani mereka
lepas sorang - sorang...
perlakuan ini di lakukan hampir setiap hari..
dan telah menjadikan Rina seorang
PENAGIH AIR MANI TEGAR !
selama 2 tahun.




Rina bernasib baik...
Kerana mereka bertiga tidak merogolnya...




Sehinggalah dia bertemu jodoh dengan Haris
di usianya 19 tahun atas pilihan ibunya...
dan keinginan Haris sendiri
untuk memperisterikan Rina...








Berhenti di sini dahulu
bersambung kembali di pertemuan akan datang


Bagaimana Rina menerima Counseling
selama lebih 1 bulan dengan amalanbonda
dan Rina KEMBALI.............
Kepada perlakuan SEX NORMAL











Salam Semesra Kasih Ku nan Abadi
        UmmulHanna Al Hannah



Rabu, 13 Mei 2015

Schizophrenia / Skizofrenia Part 2


Menyambung kembali pertemuan yang lalu
Schizophrenia / Skizofrenia Part 1
di sambungan kali ini
kita menyambung cerita.














4 - Perlaku sexsual di luar TABI'I NORMAL.
















Cerita ini dari record fail rawatan 1995
bererti sudah 20 tahun berlalu...
dia baru berkahwin 3 bulan
datang menjalani rawatan
lebih kurang sebulan sebelum tarikh pernikahanya
ia telah mengambil langkah yang  paling terbaik...
terhadap dirinya sendiri dan ini amat dipuji.





 MENCARI PERERSEDIAN SEBELUM BERMULA !





Satu malam...
lebih kurang 11.30 malam setelah 3 bulan selepas itu
amalanbonda menerima pangilan
dari no talian yang tertera berserta namanya
ia dari pemangil yang sudah dikenali
Haris  ( Bukan nama sebenarnya )




Panggggggg !..  Panggggg !    Panngggggggg !...





Berdebuk rasa jantung jatuh
aduuuuuuuuhhh terkejutnya
bukan suara mengucap salam
atau pun haloooo





Tetapi...




Bunyi pintu di tumbuk berulang - ulang kali
dengan teriakan seperti sudah
memecahkan gegendang telinga...



" bondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........  " pekiknya





" Anaknda kenapa...?  sergah bonda


" Saya tak puas hatiiiiii bondaaaaaaa ...."


Suara yang seakan dalan satu rintihan
yang teramat sanggat
sebak dan pilu yang terlau..



Panggggggggggggg !




Kedengaran lagi sekali...




Bonda -  " Mengucap anaknda Astargrofirrullah Hal 'Azim
                  kenapa ni tenang ok.. cuba cerita dengan bonda
                  anaknda kenapa ? apa yang terjadi  ? anaknda dimana ni ?




Cemas pulak bonda memikir
dan membayangkan situasinya...



Jelas terdengar esakan JANTANYA...



Apabila seorang Lelaki menagis
ini bermakna satu beban yang teramat berat
telah meranapkanya...
apabila benting empangan airmata seorang Lelaki pecah
ertinya satu puting beliung yang besar telah melanda dirinya..



KERANA...



Airmata seorang Lelaki
ianya TERAMAT MAHAL
dan teramat sukar untuk di titiskan  !




Haris -    " Saya menikah denganya bukan untuk DI ORAL

                saya hendak melakukan seperti orang lain ' Normal

                bukan keluar di mulutnya.. saya nak pancut disitu bonda

                tapi dia tak bagi setiap kali melakukan.. saya tak pernah merasa

                nekmat yang sebenarnya.. dan.. dannn saya malu bonda

                saya malu nak mengadu dengan bonda.. saya malu nak menceritakanya

                bonda...  DIA SUKA MENELAN AIR MANI SAYA...

               itulah perangai dia dalam tempuh nikah dengan dia

               bondaaaaaaaaaaaaa... tolonggggggggggggg lahhhh "





 Bonda -   " anaknda dimana ?




Haris -    " Saya di rumah bonda dalam bilik air
                baru lepas buat dengan dia .. dia tetap paksa saya
                keluar dalam mulutnya...
                saya tak puas hatiiiiiiiiiii bonda
                takan saya nak ceraikan dia.. saya sayang dia
                bonda tolongggggggggggg lahhh .."








Bonda -   " Ok anaknda
                Haris dengar baik - baik ok
                cuba pujuk dia bawak dia jumpa bonda
                cara ini saja yang bonda dapat bantu
                ushakan secepat munkin Inn Shaa Allah
                yang penting dia sampai pada bonda
                boleh haris ? "





Haris -   " Baik bonda
                 saya janji bawak dia jumpa bonda
                 dalam waktu paling terdekat ni..
                 terima kasih bonda.. "






Kita sambung lagi
dengan kesah pertemuan bonda dengan isteri Haris
dan mencungkil segala PUNCA dan SEBABNYA


KENAPA dan MENGAPA


DIA...

MENJADI SEORANG WANITA

" PENAGIH TEGAR AIR MANI "




Dalam masalah sexsual
jangan ingat hanya wanita didera
tidak kurang LELAKI
yang MENDERITA dan SENGSARA
hidupnya dengan perlakuan sex PELIK dari ISTERINYA..




Tungguuuuuuuuuuuuu .





Salam semesra kasih  ku nan abadi

     Bonda Hanna Al Hannah








Khamis, 7 Mei 2015

Schizophrenia ( Skizofrenia ) Part 1








Kenapa menulis tentang ini
dan apakah hubung kaitnya dengan masalah sexsual ?
Dari record-record rawatan yang ada
ye.. memang sedikit sebanyak ada hubung kaitnya !





Dalam kata SANTUNYA
inilah yang dinamakan MASALAH KEJIWAAN
atau pun MASALAH KEROHANIAN








SEBAGAI CONTUH



1 - Pelaku Onani TEGAR











Melakukan tanpa ada jarak waktu yang ada
bukan sekedar 5 ke 6 kali sehari setiap hari
malah amalanbonda pernah menerima pesakit yang melakukan
sehingga berbelas-belas kali sehari
sehingga tidak ada lagi air mani yang keluar
yang ada hanyalah TITISAN DARAH !
( BUKAN SAKIT JIWAKAH NAMANYA INI ? )






2 - Pelaku Onani yang suka di pertutunkan.














Bisanya pelaku ini
akan cuba menarik perhatian wanita
tak kiralah di tempat awam atau pun dia duduk menyediri
inilah yang dinamakan berpenyakit
penyakitnya dia akan MENDAPAT KEPUASAN
bila ada yang memandang kemaluanya
yang begini bukan sahaja terjadi tabi'at ini
kepada lelaki bujang...
malah yang sudah berkahwin pun
suka mempertuntunkanya
( Kes begini ada di dalam Fail Rawatan amalanbonda )






3 - Pelaku Sexsual PENDERAAN ( GANAS )














Dalam masalah ini yang paling banyak
sampai ke Fail Rawatan amalanbonda
percayakah anda ?
jenis yang begini juga DI SUKAI oleh setengah wanita...


KENAPA SUKA YE ?


Sebab isteri juga ada masalah jiwa... hihihi



Sepasang suami isteri membuat temu janji rawatan
kes yang diambil si suami megatakan kami suami isteri
melakukan sex dengan cara yang jarang-jarang di lakukan
oleh pasangan suami isteri lain
kata si suami...

" Saya seronok tenguk mulut dia berdarah kena tampar
saya akan cium mulut dia yang berdarah .."

Jawab si isteri pula..

" Saya suka cari gaduh dulu sebelum buat sex
sebab bila dia pukul saya di akan pujuk saya
dan saya rasa amat disayangi ketika itu dengan pujukanya.."


Huhhhhh... memang SAH SAKIT JIWA !





4 - Pelaku Sexsual di luar TABI'I NORMAL

5 - Pelaku Sexsual yang melakukan TANPA ADA KESPOANAN

6 - Pelaku sexsual yang menjurus kepada ROGOL
     MEROGOL dan PEROGOL ( Cara-caranya )
     Terhadap ISTERINYA SENDIRI..







Sampai disini dulu
kita berhenti seketika sehingga bertemu lagi
di sambungan part 2
dalam huraian no 4.. 5.. dan 6.













Salam semesra kasih ku nan abadi
          Hanna Al Hannah

Selasa, 28 April 2015

Mencari titik - titik Kebahagian di dalam Kesempurnaan Diri.

Mencari titik - titik kebahagian
didalam diri dan Kehidupan
IA BERMULA
dari rasa kesedaran kearah
kesempurnaan DIRI dan KEHIDUPAN  itu sendiri
samada ianya Lelaki atau pun Wanita
sama sahaja..




Bukan semata - mata Wanita
mengharap kepada Lelaki
dan yang Lelaki pula
mengharap kepada Wanita untuk memberinya...






Lelaki yang tidak tau menjaga KESEMPURNAAN DIRI
akan membawa KERUGIAN kepada dirinya.











Bila prastasi mula menurun disebabkan perlakuan bodoh diri sendiri.. ( ONANI )
prastasi kerja juga turut terjejas dari segi pergaulan dengan rakan - rakan
perhubungan dengan keluarga antaranya MUDAH MARAH..
MEMENCIL DIRI dan BERMURUNG..
( Gambar Huasan Sahaja )







Begitu juga wanita
yang tidak tau menjaga KESEMPURNAAN DIRI
ia juga akan MERUGIKAN dirinya sendiri.










KEPUTIHAN peringkat ke2 ia sudah mula berbau busuk  ..
( Gambar Hiasan Sahaja )











Secantik mana pun wajah anda dan diri anda
ianya tidak memberi erti apa pun apabila telah TERASA LONGGAR
dan BERBAU BUSUK SEPERTI BANGKAI..








Jumpa lagi dilain Episod INSYALLAH






Salam semesra kasih ku nan abadi
          Bonda Al Hannah

Selasa, 21 April 2015

Pengertian dan Kepercayaan...

Menungkah Erti Sebuah Pengertian dan Kepercayaan







Rasanya sudah begitu lama tidak membicarakan
satu tajuk yang agak peribadi disini
terus dan terus dengan cerita - cerita dari fail rawatan sahaja
munkin juga jemu atau pun jelak geli geleman seriau
loya dugal dan nak muntah.. kan






Pertama yang hendak diberitau
pada yang belum lagi tahu
amalanbonda bukan MAK DUKUN
atau pun MAK BOMOH / NENEK BOMOH YA !





JANGAN SALAH TAFSIRKAN !





Bagi yang mengikuti laman blog kerdil ini
sejak dari awal kemunjulanya munkin lebih paham
memang yang digelar BONDA seorang perempuan
yang tidak ada alat sulit LELAKI..





Awal perkhidmatan 1984
merawat masaalah KECANTIKAN WANITA
dan masalah SAKIT PUAN
( Dua saloon Kecantikan diTrengganu & Pahang )
1985 setelah tamat pendidikan formal Diploma
didalam bidang sexology & Psikology
mula memberanikan diri
memulakan RAWATAN SAKIT TUAN & SAKIT PUAN.








health care
DR Heba Khobt  Salah seorang PERAWAT SEXOLOGY di Egypt
Salahkah dia dengan Tugas dan Kerjayanya ?
( Sekedar Gambar Hiasan Sahaja )





Terlalu banyak TOHMOHAN
Anggapan dan Pandangan didalam Bidang ini
segala cabaran demi cabaran apa pun ianya dapat dilalui
malah tidak kurang juga
YANG INGIN MENJATUHKAN
apakah KERANA tidak ada DR dipangkal nama BONDA ?
maka dipertikaikan ?








Mengapa ini tidak di pertikaikan ?
(Sekedar Gambar Hiasan Sahaja )





Kepercayaan anda adalah HAK MILIK ANDA !







Tetapi JANGANLAH MEMFITNAH
ATAU PUN MENTOHMAH
diatas naifnya PENGERTIAN ANDA ...












                   Salam
Bonda UmmulHanna Al Hannah





Isnin, 13 April 2015

Hilang ?

Apakah yang dikatakan hilang

bagaimana ianya hilang

mengapa dibiarkan hilang

dan apa rasanya

BILA IA HILANG  ?





Masih adakah lagi kesempatanatau atau pun peluang untuk
 MENDAPATKANYA KEMBALI  ?
(Sekedar gambar hiasan)



KEUPAYAAN...

KEMEGAHAN....

KEHEBATAN...

DAN MARUAH..........






SEORANG LELAKI MUSNAH

OLEH KEBODOHAN DAN KENAIFAN DIRI SENDIRI

SENDIRI BUAT SENDIRI TANGGUNG !








BILA SUDAH TIDAK TERTANGGUNG CARI amalanbonda MINTA TOLONG..
( gambar hiasan sahaja )
..  




Melakukan TABI'I GILA
3 ke 4 kali sehari MENGONCANG TANGAN
SYOK' SENDIRI..... !



5 Tahun langsung tidak pernah
TEGAK BERDIRI DAN BANGUN PAGI


BILA..........
ESOK LUSA DAH NAK MENIKAH
BARU CARI amalanbonda.






SELAMA INI BERTAHUN-TAHUN
CUMA BUKA JE BLOG NI
SEKEDAR SUKA-SUKA BACA CERITA..




TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUU....





SAMPAI DAH PARAH SEPARAH-PARAHNYA
BARU NAK CALL DAN DATANG JUMPA...












Mengapalah suka sangat menyimpan MASALAH !




               BONDA
         Hanna Al Hannah